MUSIQA FANI O'QITISH METODIKASI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Musiqa fani o'qitish metodikasi hamda musiqa fanini o'qitishda foydalaniladigan pedagogik texnologiyalar haqida ma'lumotlar berilgan.