MAXSUS TA’LIMGA EHTIYOJI BO’LGAN BOLALAR UCHUN TA’LIMNING INTEGRATSIYALASHUVI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada maxsus ta’limga ehtiyoji bo’lgan bolalar uchun ta’limning integratsiyalashuvi yoritib berilgan.