AMALIY BEZAK SAN’ATIDA NOZMUNCHOQLARNING O‘RNI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek millatining turmush tarzida amaliy bezak san’atining o‘rni qay darajada, amaliy san’at bezagining turlaridan biri bo‘lmish nozmunchoqlar bilan ishlash san’ati yoshlarimizga nima beradi, undan qanday buyumlar tayyorlash mumkin va ushbu buyumlar nima uchun tayyorlanishi, hamda qayerlarda qo‘llanilishi to‘g‘risida fikr yuritiladi.