MATEMATIKA O‘QITISH USLUBIYATI FANI MAQSAD VA VAZIFALARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada matematika o’qitish uslubiyati fani maqsad va vazifalari haqida atroflicha so`z yuritilgan.