ШЎР ГРУНТЛАР ВА УНИНГ ТАЪСИРИ НАТИЖАСИДА БИНО ВА ИНШООТЛАРДА УЧРАЙДИГАН МУАММОЛАР (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ушбу маколада бино ва иншоатларнинг шўр ва чўккан грунтлар натижасидаги деформацияси хамда грунтларнинг физик механик хоссаларини ўзгариши ёритиб берилган.