TA`LIMDA MODULLI O`QITISH TEXNOLOGIYASI VA UNING TAXLILI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada informatika va maxsus fanlarning metodikasi innovatsion texnologiyalarini qo‘llash sohasida ilmiy-uslubiy ishlarni tashkil etishga bag‘ishlangan.