LIPAZA FERMENTI OLISH TEXNOLOGIYASI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada biotexnologik usullar yordamida mikroorganizmlar ishtirokida organizm uchun muhim rol o’ynaydigan lipaza fermentini olish texnologiyasi va uning qo’llanilish sohalari haqida ma’lumot keltirilgan.