ЖИСМОНИЙ ВА ЮРИДИК ШАХСЛАРНИНГ МУРОЖААТЛАРИНИ ҲУҚУҚИЙ АСОСИ (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Мақолада Янги Ўзбекистонда фуқароларни давлат органларига мурожаат қилишнинг халқаро ва миллий нормалари, фуқароларнинг мурожаатлари тўғрисидаги норматив-ҳуқуқий ҳужжатларнинг янги таҳрири, имплеметация масалалари таҳлил қилинган.