RIVOJLANGAN DEMOKRATIK DAVLATLARNING HOKIMIYAT BO‘LINISHI PRINSIPINI AMALGA OSHIRISH BORASIDAGI TARIXIY TAJRIBASI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Mazkur maqolada muallif Yevropa mutafakkirlarining demokratik davlatlarda hokimiyat vakolatlarini bo‘linishi printsiplarini tarixiy bosqichlari, ularning o‘z vakolatlari doirasida o‘zaro bir-birini tiyib turish holatlari haqida fikr yuritilgan.