EKOLOGIYA BUZULISHINING INSONLAR VA TABIATGA SALBIY TA’SIRI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda ekologiyaning buzilishi natijasida kelib chiquvchi salbiy oqibatlar to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.