INTEGRATSION TA'LIM MUHITIDA O'QITUVCHILAR UCHUN QULAY PLATFORMALARDAN FOYDALANISH JARAYONLARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Globallashuv jarayoni shiddat bilan kechayotgan bir zamonda o’qituvchilarning zamonaviy texnologiyalardan foydalanish zarurati ortib bormoqda. Har qadamda insonlarning og’irini yengil qiluvchi axborot texnologiyalari ko’payib bormoqda. Ta’lim tizimida ham juda ko’plab zamonaviy platformalar orqali dars jarayonlari qiziqarli va tushunarli tarzda tashkil etilmoqda.