ESHITISHIDA NUQSONI BOʻLGAN BOLALARGA OʻQITISHNING VERBOTONAL USULIDA TEXNIK VOSITALARNI QOʻLLANILISHI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Maqolada Eshitishida nuqsoni boʻlgan bolalarga oʻqitishning verbotonal usulida texnik vositalarni qoʻllanilishi masalalari yoritilgan.