IJTIMOIY TAʼMINOT HUQUQIDA MEHNAT STAJINING AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizda aholini ijtimoiy himoya qilishning muhim tarkibiy qismlarimidan biri bo‘lgan pensiya taʼminoti sohasida amalga oshirilgan islohotlar, pensiya tayinlashda mehnat stajining o‘rni va uning turlari borasida so‘z yuritilgan.