O’ZBEK TILINING AHAMIYATI VA TARIXI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada muallif o’zbek tilining mamlakatdagi o’rni va beqiyosligi haqida qisqacha fikrlar bayon qiladi. Davlat qachonki o’z tilini rasmiy davlat tili deb e’lon qilmaguncha u til obro’siz bo’lib qoladi. Tilning rivojlantirish va tarixini yoshlarga o’rgatish islohatlari bilan bog’liq fikrlar yuritgan.