BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHILARIDA KREATIV VA RASSOMCHILIK SALOHIYATNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Ushbu maqolada muallif tomonidan kreativ qobiliyatni shakllantirish muammosi, uning nazariy asoslari va mazmuni yoritilgan. Shuningdek, maqolada boshlang’ich sinf o’qituvchilarida kreativlik salohiyatini rivojlantirish metodlari va mazkur jarayon bilan bog’liq kasbiy pedagogik xususiyatlar haqida fikr yuritilgan.