BOSHLANG‘ICH SINF O'QUVCHILARI UCHUN MASHG'ULOTLARNI TASHKIL ETISHDA INNOVATSION METODLAR AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf darslarida innovatsion metodlardan foydalanishning samarali jihatlari, bu jarayonda, fanlar o‘rtasidagi integratsiya holati, innovatsion metodlarni yaratishda, axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining imkoniyatlari ko‘rsatilgan. Shuningdek, maqolada, “Reklama”, “Kamalak jilosi”, “Juft barmoqchalar”, innovatsoin “Krassvord” metodlari tavsiya etilgan.