UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA TASVIRIY SAN’ATNING IFODAVIY VOSITALARI TARBIYAVIY JIHATI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA TASVIRIY SAN’ATNING IFODAVIY VOSITALARI TARBIYAVIY JIHATI