BO‘LAJAK TEXNOLOGIK O‘QITUVCHILARINING AXBOROT OLISH KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH BO‘YICHA TAJRIBA-SINOV ISHLARINI TASHKIL ETISH METODIKASI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Ushbu maqolada bo`lajak texnolik o`qituvchilar axborot olish kompitentligini rivojlantirishbo`icha tajriba-sinov ishlarini tashkil etish metodikasi haqida fikrlar bayon qilingan.O`qituvchilarning axborot olish kompitentligini rivojlantirish tizimini to`g`risida tavsiyalar ishlab chiqilgan.