NEYRON TARMOQLAR, KONVOLYUTSION NEYRON TARMOQLARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Ushbu maqolada Neyron tarmoqlar turlari hamda Konvolyutsion neyron tarmoqlari haqida ma'lumotlar berilgan