FIZIKA O’QITISHDA INNOVATSION METODLARDAN SAMARALI FOYDALANISH (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Maqolada fizika o’qitish samaradorligini oshirish yuzasidan ba’zi bir takliflar keltirilgan. Fizika yo’nalishida tahsil olayotgan bakallavrlarlarni sifatli kadr qilib tayyorlash zamon talabidir. Fizika o’qitish samaradorligining oshishi jamiyatning jadal rivojlanishiga olib keladi. Shuning uchun ham fizika fanining o’qitilishi va uning samaradorligini belgilovchi omillar bugungi hamma zamonda ham dolzarbligini yo’qotmaydi.