IQTISODIYOTNI RIVOJLANISHIDA INNOVATSIYALARNING ROLI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Ushbu maqolada innovatsiyalar iqtisodiyotni rivojlantirishning eng xarakterli xususiyatlaridan biriga aylanib borayotganligi va bozor rivojlanishini tezlashtiruvchi omil