MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA O‘YINLARDAN FOYDALANISH ORQALI TA’LIM-TARBIYANI TARBIYALANIVCHIDA SHAKLLANTIRISH (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Maqolada  maktabgacha ta’limda tashkolotlarida ta’limiy o‘yinlardan foydalanish hamda ta’limiy o‘yin turlari haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.