MAKTAB O‘QUVCHILARIGA CHET TILINI O‘QITISH METODLARI VA XORIJ TAJRIBALARI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada maktablarda o‘quvchilarga chet tillarini o‘qitish metodlari va xorij tajribalari asosida o‘qitish yoritilib berilgan. Bundan tashqari o‘quvchilarga chet tillari o‘qitishning ustuvor yo‘nalishlari hamda keltirib o‘tilgan.