CУРУНКАЛИ ПОЛИПОЗ РИНОСИНУСИТ БИЛАН КАСАЛЛАНГАН БЕМОРЛАРДА MMP9 ГЕНИ ПОЛИМОРФИЗМИ (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Полиморфизм генининг промотор минтақасида жойлашганлиги ва функционал полиморфизмларга тегишли бўлганлиги сабабли, унинг мавжудлиги MMP9 билан кодланган геннинг экспрессия тезлигига таъсир қилади деб таъкидлаш мумкин.