JISMONIY SHAXSLARNI TIJORAT BANKLARIDA KREDITLASH MASALALARI SHARHI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Markaziy bank tomonidan tijorat banklarida jismoniy shaxslarni kreditlash amaliyotlarini tartibga solinishi va uni takomillashtirish bank tizimining barqaror rivojlanish omili hisoblanadi. Mazkur maqolada jismoniy shaxslarni kreditlashning nazariy jihatlari tadqiq qilinib, tegishli tavsiyalar ishlab chiqilgan.