MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTIDA BOLALARNI QURISH-YASASHGA O'RGATISH (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim yoshidagi bolalarda kasb-hunarga qiziqishini uygʻotishga qaratilgan chora-tadbirlar va vosita usullari ilmiy jihatdan keng tarzda yoritib berilgan.Bolalarga qurilish materiallari yordamida oʻtkazilgan oʻyinlar ularning tafakkurini,ijodiy qobiliyatini oʻstirishga xizmat qiladi.