ECHKI SUTINING AYRIM FOYDALI JIHATLARI SHARHI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada echki sutining o`ziga xos organik jihatlari, undan foydalanishning bir qator samarador ko`rsatkichlari muhokama etiladi.