DIDAKTIK O`YINLARNING BOLA RIVOJLANISHIDAGI O`RNI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Maqolada maktabgacha ta'lim tashkilotlarida didaktik o‘yinlarning ahamiyati, mashg‘ulot davomida didaktik o‘yinlarni o‘ziga xos tarzda tashkil etish haqida va bolalarda o‘yinlar orqali turli umuminsoniy fazilatlarini tarbiyalash, o‘yinning bola hayotidagi o‘rni yoritilgan.