QISQA MASOFAGA YUGURUVCHILARNI YILLIK MASHG’ULOTLARIDA YUKLAMALARNI TAQSIMLANISHI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Pedagogik mahoratlarni qisqa masofaga yuguruvchilarni yillik mashģulotlaridagi yuklamalarni taqsimlanishidagi òrni va ahamiyati, yuguruvchilarni yuklamalarni taqsimlashini yillik òzgartirish va qòshimchalar kiritish va ularni amalda qòllay bilishlari.