JAHON IQTISODIY HAYOTIDA GLOBALLASHUV JARAYONI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Globallashuv, global iqtisodiy jarayonlarning tarixiy rivojlanishi, hozirgi davrdagi o‘zgarishlari va kelajakdagi istiqbollari haqida, mamlakatlar va mintaqalarning globallashuv jarayonida qanday ishtirok etishi, bu jarayonning ijobiy va salbiy tomonlari ham keng ko'lamda o'rganish haqida yoritiladi. Ushbu maqola talaba, tadqiqotchi va iqtisodiyot sohasi mutaxassislari uchun qimmatli manba bo'lib xizmat qiladi.