ONA TILI DARSLARINI O'QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN KENG FOYDALANISH ORQALI TA'LIM SIFATINI OSHIRISH (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada ona tili fanida qo`llaniladigan dars jarayonini yanada sifatli bo’lishiga hizmat qiladigan va o`quvchilarni faolligini oshiradigan turli xil metodlar, didaktik materiallar haqida gap boradi.