ОЛИЙ ТАЪЛИМ, ФАН ВА ИННОВАЦИЯЛАР ВАЗИРЛИГИ ТОШКЕНТ ТИББИЁТ АКАДЕМИЯСИ ЧИРЧИҚ ФИЛИАЛИ (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Тиббиёт институтларида талабаларга амалий машғулотлар ўтишда, фақат беморларнинг мулоқатидан ташқари уларнинг хатти-харакатлари(жест)га ҳам диққат қаратиш даволаш натижасига яхши натижа беради. Новербал элементлар мулоқатда ўрнини ошириш.Вербал ва новербал(элементлари)ни бир-бирига уйғинлаштириш.