MUSIQANING SHAXS KAMOLOTIDAGI O’RNI VA AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Mazkur maqolada musiqa san’atining inson kamolotida tutgan o‘rni, o‘tmishda va hozirgi kunda xalqimizning ma’naviy saviyasini oshirishdagi ahamiyati hamda yangi O‘zbekistonning ijtimoiy taraqqiyotida musiqa san’ati yetakchi omillardan biri ekanligi haqida so‘z boradi.