SOTSIOLOGIYANING OBYEKTI VA PREDMETI, VAZIFALARI, METODLARI VA METODOLOGIYASI (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Sotsiologiya fanining obyekti va predmeti haqida toʻliq maʼlumot beramiz va Sotsiologiya fanining mohiyatini tushunishimiz uchun qaysi olimlar oʻz hissalarini qoʻshishganliklari haqida soʻz yuritiladi.maqolada sotsiologiya fanining asosiy funksiyalari va ularning turlari,maqsad va vazifalari,metodlari va metodologiyasi haqida to’xtalib o’tamiz.