(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ушбу мақолада жуда тез ривожланиб бораётган ахборот технологиялар сохасидаги вужудга келаётган жиноятлар, ларнинг ўзига хос турлари мавжуд бўлиб, уларга куйидагиларни айтиб ўтишимиз мумкин:кибертерроризм, киберспионаж ва киберхавфсизлик муаммолари келтирилди. Бу турдаги кибержиноятларни аниқлаш, уларининг хусусиятлари ва асосий сабаблари ҳақида мақоламизда тўлиқроқ маълумот берилади.