(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada yosh avlodni barkamol shaxs qilib shakllantirishda sinfdan tashqari olib boriladigan mashg`ulotlar va ularning dars jarayonidagi ahamiyati ilmiy jihatdan asoslangan. Sinfdan tashqari mashg’ulotlarda aqliy va musiqiy tarbiyani shakillantirish yo’llari keltirilan.