(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Inson salomatligini asrash va mustahkamlash, qolaversa, uzoq umr ko’rishning garovi sog’lom turmush tarsi ekanligi bugun barchaga ayon haqiqat. Zero, har birimiz, eng avvalo, o’z sog’lig’imizni o’ylashimiz zarur. Ana shunda xotirjam va farovon hayot kechirgan, ko’plab asoratli xastaliklarning oldini olgan bo’lamiz