(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu tezisda dars jarayonining mukammal va yuqori saviyada o‘tishining birinchi sababchisi notiqlikning ahamiyati, notiqlik san’atining har bir pedagogda bo‘lishi dars sifatining yuqori bo‘lishi, o‘quvchilarning darsga bo‘lgan qiziqishiningyanda ortishiga sababchi bo‘lishini ochib berishga harakat qilingan.