(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Mazkur maqolada o‘qituvchilarning huquqiy savodxonlik masalalari, huquqiy ongi va huquqiy madaniyatni rivojlantirish usul-vositalari tahlil etilgan.