(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
ushbu maqolada qavoq mevasini tarkibi va foydali xususiyatlari , shu jumladan quritish jarayonidan kimyoviy tarkibi o`zgarishi keltirib o`tilgan.