(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Mazkur maqolada musiqaning inson ongi va ma’naviy dunyosiga ta’siri, musiqa ta’limida o‘quvchilar kreativ va ijtimoiy kompetensiyalarini rivojlantirishning asosiy vazifalari, shuningdek o‘quvchilarda kreativ kompetensiyalarini rivojlantirishning usullari vas hart sharoitlari bayon etilgan.