(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya va sportni ommalashtirish, aholi, ayniqsa, yoshlar o‘rtasida sog‘lom turmush tarzini targ‘ib qilish uchun zarur shart-sharoitlar,mamlakatimizni xalqaro sport maydonlarida munosib ishtirok etishini ta’minlash borasida olib borilayotgan chora-tadbirlar haqida ma’lumotlar berilgan.