(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
kichik yoshdagi o’quvchilarni darsga qiziqtirish nihoyatda muhim hisoblanadi . Ish tajribamda qo’llagan “ Parvoz sari intilamiz “nomli metodim ham aynan shu vazifaga xizmat qiladi va uni hamma fanda qo’llash mumkin.Bu metod o’quvchi-larni dars davomida qo’llashida,ularni izlanishga, o’z ustida ishlashga undaydigan, mustaqil o’z o’rnini topishga harakat qildirib, yuksalishga undaydi.