(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida kichik guruh yoshdagi bolalarning geometrik shakl haqidagi tasavvurlarini shakllantirish yo’llari haqida so`z boradi.