(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Ushbu maqolada bolalarni badiiy adabiyot bilan tanishtirishda axborot texnologiyasidan foydalanish yo’llari maktabgacha ta`lim tashkilotlarida bolalarni hikoya qilishga o’rgatishda didaktik o’yinlardan foydalanish yo’llari haqida so’z boradi.