(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
ushbu maqolada iqtisodiyotda innavatsion o’zgarishlar va aholining muammolari va ularning yechimi bo’yicha amalga oshirilayotgan keng ko’lamli ishlar roʻy bergan oʻzgarishlar va yangiliklar haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan. Bugungi kunda aholining turmush farovonligini oshirishga qaratilgan ishlar yuzasidan fikr yuritiladi.