(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Ushbu maqola zamonaviy psixologiyada bola bilan ishlashda keng foydalaniladigan psixokorreksion metod – didaktik o‘yinlar va ertak terapiyasi haqida. Bolalarning samarali bilim olishida hozirgi paytda didaktik o‘yinlarning ahamiyati kattadir. Didaktik o‘yinlar diqqatni jamlashga,tafakkurni rivojlanishiga, jamoada hamkorlikda ishlashga o‘rgatadi.Masalan: “Yashirin lider” o‘yini diqqatni jamlashga, “G‘aram tepalik” o‘yini hamkorlikda ishlashga, “Bo‘lgan-bo‘lmagan voqealar” o‘yini tafakkurni rivojlanishiga yordam beradi. “Yashiringan buyumlar” o‘yini.