(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Maqolada boshlangʻich taʼlimda oʻquvchilar savodxonligini oshirishda shaxsiy qadriyatli yondashuvni rivojlantirish metodikasi hamda o‘quvchilar savodini o‘stirishda shaxsiy qadriyatli yondashuvning ahamiyati yoritib berilgan.