(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
maqolada boshlang‘ich sinf o`quvchilarida kitobxonlik madaniyatini shakllantirish va unda ertaklardan foydalanishning ahamiyati keng yoritilgan, ertak atamasiga berilgan ta’riflarga izoh berilgan.