(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Respublikamizning pedagogik olim va amaliyotchilari O‘zbekistonning ijtimoiy-pedagogik sharoitiga moslashgan hamda ilmiy asoslangan ta’lim texnologiyalarini yaratish va ularni ta’lim-tarbiya amaliyotida qo’llashga intilmoqdalar.Bugungi kundagi pedagogik texnologiya - ularning milliy-nazariy asosini yaratish va amaliyotga tatbiq etish zaruriyati tug‘ildi, degan savol paydo bo’lishi mumkin.